Wat bied ik aan:

Ik doe zowel toneelgoochelen, streetmagic, close-up, mentalisme,
kindergoochelen,  clownerie en straatanimatie.  Kortom voor ieder wat wils en  volledig op maat van jouw wensen en doelpubliek. Ik treed op op jaarmarkten ,braderijen, verjaardagsfeestjes , en communie/lente feestjes en...wat jezelf uit uw hoed tovert!
Ik breng uiteraard mijn 'magie'  mee en  indien nodig breng ik eigen geluidsversterking en achtergronddoek mee en verlichting.
Daar ik geregeld nieuwe trucs aankoop  pas ik mijn voorstellingen voortdurend aan en kan ik beter inspelen op specifieke wensen.

Prijzen:

Gezien mijn aanbod vrij gevarieerd is  en ik mij aanpas  aan jouw wensen is het moeilijk om hier een lijst te plaatsen met prijzen.  maar om toch een idee te geven  het volgende :

- minimumprijs is 50 euro (excl.  verplaatsingskosten) 

- maximumprijs schommelt rond de 300 euro (excl. verplaatsingskosten)

* voor zuidrand Antwerpen reken ik geen verplaatsingskosten!

Voor vrijblijvende offerte gelieve contact op te nemen via het contact formulier . Gelieve duidelijk je wensen door te geven. Ik contacteer  jou dan  en hopelijk kan ik dan  jou een  magisch moment  bezorgen!